Odlične stranice na kojima možete prodati odeću koju više ne nosite

foto: Profimedia

04. 10. 2017.

Rešite se odeće koju više ne nosite u svega nekoliko koraka i pripremite svoje ormane za nadolazeći novu sezonu.

Osim eBaya, web stranice specijalizovaane za prodaju odeće relativno su novi koncepti, ali konkurencija je iz dana u dan sve veća.

Na raspolaganje nam se tako nudi veliki izbor stranica na kojima možemo prodavati sve ono što više ne da želimo da nosimo, a odlično je i što komadi koje želimo da prodamo možemo postaviti na različite stranice širom sveta.

Tako se nećete samo rešiti odeće koju više ne nosite, već ćete i usrećiti i nekoga drugog, ko će se oduševiti što je povoljno pronašao model koga vrlo verovatno više nema u prodaji.

Ovaj način "prepakivanja" garderobera najbolja je navika koju možete usvojiti, a sjajno bi bilo da sebe naterate na ovu vrlo korisnu akciju dva puta godišnje.

Krajem ili početkom svake nove sezone.

Dakle, vreme je da se odvojite od nekoliko odevnih komada (koje ionako godinama ne nosite i nikada očigledno nećete) sledite naš popis najboljih mesta za uspešnu online prodaju odeće i modnih dodataka i naravno oslobodite svoje ormare za nove krpice do kojih ćete doći zahvaljujući ovim starim!

A post shared by REBELLE (@rebelleofficial) on Sep 15, 2017 at 1:35am PDT

A post shared by Vinted (@vinted) on Oct 19, 2016 at 3:02pm PDT

Izvor: elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...