Ideja je jednostavna: snimite sopstveni odgovor na ovo pitanje, i postujte ga uz haštag #diorlovechain, od 27. avgusta. Vaš odgovor bi trebao da podstakne vaše prijatelje i porodicu da nastave niz i oni takođe odgovore na pitanje.

Na svaki post koji bude imao haštag #DiorLoveChain francuska kuća će humanitarnoj organizaciji donirati jedan dolar.

Za potrebe kampanje koja će danas ekskluzivno krenuti na Dior platformama i internacionalnim izdanjima ELLE magazina koji je dobio priroritet i jedini će moći da ima kompletan materijal 48h pre drugih medija, snimljen je i video.

Pozivu francuske kuće odazvao se veliki broj ambasadora kuće poput Charlize Theron, Natalie Portman, Chiare Ferragni, Roberta Pattinsona, Belle Hadid i ostali.

We Charity pripada humanitarnoj diviziji We Movement (bivša Free The Children). Ova kanadska organizacija predstavlja globalnu platformu koja podstiče i finansira edukaciju, zdravstvenu negu i reciklažu i ekološki pristup svemu u zemljama trećeg sveta koje su na udaru siromaštva.

Pa, šta biste vi sve uradili za ljubav? Napustili porodicu, otišli na drugi kraj sveta, promenili pol, veru, napustili posao iz snova? Snimite svoj odgovor i postujte na sopstveni profil uz haštag #DiorLoveChain!
Ne prekidajte nit!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/