Ovog puta gospođa Herrera je prevazišla samu sebe - svojim ženstvenim komadima u kojima je majstor, dodala je dozu optimizma i vedrine i tako nas izmestila iz ovog pomalo sivog sveta. Pored jakih boja, ono što je posebno vredno pažnje je mix-and-match, kao i motiv momoza koji je kompletnoj kolekciji dao jedan poseban šarm!

Lagani materijali, pruge, cvetni dezeni, tufne, kaiševi u bojama trešnje, sve može i sve funkcioniše kod drage nam Caroline! Ovde ne govorimo samo o spojevima dezena, već i materijala i formi. Neočekivane kombinacije koje nismo videli do sada, iako je sve prilično jednostavno. 

Novonastale razigranosti, venecuelanska dizajnerka je prenela na siluete dugih lepršavih suknji i lagano padajućih rukava. Naravno, sve u službi ženstvenosti. Takođe, dominantni su kaiševi u jačim bojama, koji daju fantastičan spoj i ističu figuru žene. 

I, da, možete nas slobodno nazvati subjektivnim, ali ova kolekcija nam je ubedljivo najbolja u dosadašnjoj seriji resort kolekcija za 2018!

Pogledajte u galeriji Carolina Herrera Resort 2018 kolekciju: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

U najnovijoj Resort kolekciji, Carolina je demonstrirala beg od realnosti i to u šarene venecuelanske bašte...