Ova kolekcija je predstavljena van sezone i zapravo pored fantastičnih komada, posebno su interesantni momenti koji su obeležili Alexa Chung show! Sve je počelo u bekstejdžu, a završilo se u underground klubu! Bilo je veselo, to smo mogli da zaključimo po slikama koje su gosti i sama Alexa postovali za i posle revije!

Sam izbor dolaska na reviju je bio toliko u njenom stilu. Umesto u limuzini, Alexa je na svoju veličanstvenu reviju došla u tuk-tuk vozilu. Pa kraljica! Naravno, cela njena porodica je bila, u želji da podrži svoju princezu koja je bila razdragana i raspoložena. 

A debi kolekcija Alexe Chung? 

Fantastična i namenjena za romantične devojke koje krasi neki rebel stav. 

Primećujemo da je Alexchung marka obiluje ženestvenim komadima - haljinicama, suknjama, cipelama na block štiklu. Sve ono što je nosivo, udobno i uz pravi odabir za skoro svaku priliku. Definitivno nisu modeli koji odišu glamurom ili visokom elegancijom.

Više je ova revija za nas, (ne)obične devojke - koje imaju i romantiku i odlučan stav u sebi, i začine tom neobaveznom frizurom koju su na brzaka "provukle kroz četku". 

Da su modeli bili toliko dobriiii svedoči činjenica da nijedna manekenka koja je nosila Alexine kreacije nije htela posle revije da se presvuče kako to inače biva, već su sve cure ostale u krpicama s potpisom najpoznatije IT devojke, uputivši se na organizovan koktel i proslavu lansiranja kolekcije.  

Pogledajte u nastavku delić sa revije:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/