Upoznali smo ga kroz njegov rad, znamo da inspiraciju za svoja dela nalazi u novom talasu kulture ruske omladine koju čine autsajderi. Svoj brend Gosha je stvorio iz svog iskustva. Da ne bismo sada preslušavali gradivo zvano Gosha Rubchinskiy, odmah da vam javimo da imamo dobre vesti!

Prvo, ako ste ljubitelj evropske kulture, ovo će vam se posebno dopasti. Došlo je do saradnje između ruske glumice Renate Litvinova i kreatora Goshe Rubchinskog. Za ovu glumicu se smatra da je talentovana i istog kalibra kao Oskarom nagrađivane američke glumice, a za Gosha da je inovator u domenu postmode.

E, sad kad udruže snage, dobijamo jedan zanimljiv segment koja je projektovan kroz pozorišnu predstavu The North Wind za koju je Gosha uradio kostime.

Fotografije koje veličaju ovu saradnju stavljaju u plan tri stvari - glumicu, Gosha kreacije i Moskvu. Ovo sveto modno trojstvo nam je posebno zanimljivo jer imate lepoticu kao što je Renata u predimenzioniranim, ali ipak ženstvenim ala 90-im modnim komadima i grad u pozadini koji liči na mesto iz bajke. 

Za rusku lepoticu saradnja sa gospodinom Rubchinskiy je veoma jednostavna: "Dosadilo mi je da radim sa klasičnim kostimografima koje imamo u našim teatrima. Ali ovo, ovo će biti skorz novi koncept. Mislim da imamo veliku mogućnost da idemo dalje, dublje..."

Fotografije pogledajte na sledećoj strani:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/