Najnovija mini kolekcija Velikog Karla nosi naziv Karl the Photographer, a obuhvata ready-to-wear modele i aksesoare na kojima se nalazi apstraktni print Lagerfelda i Choupette.

Štampa je nalik otisnutim polaroidima i pikselarizovanim fotografijama, inače drugoj ljubavi slavnog kreatora koja je polazna inspiracija pomenute kolekcije.

Nekoliko promo fotografija kolekcije već je osvanulo na netu. Naravno, iza kamere je bio Lagerfeld koji ne slika samo sopstvenu liniju, već i kampanje Chanela koje su pre njega radili slavni modni fotografi. 

“Fotografija je moja strast, deo života,” Lagerfeld je istakao prilikom promocije nove kolekcije koja u nazivu i detaljima se oslanja na njegov običaj da često fotografiše.

Kolekcija Karl the Photographer obuhvata i satensku bomber jaknu, svilenu bluzu, majice za vežbanje, svilenu haljinu, jeans, sve u beloj i crnoj varijanti, sa srebrnim detaljima i klikerima koji se provlače kao aplikacija. U sferi aksesoara u ponudi su torbice nalik foto-aparatima, ceger torbe, rančevi, maske za telefone, marame. 

Pogledajte u galeriji najzanimljivije modele iz capsule kolekcije >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Karl Lagerfeld ima novu capsule kolekciju unutar svoje linije koju mahom promoviše glavom i bradom nemački dizajner, i njegova mačka Choupette - večna muza genijalca.