Halle Berry izgleda seksi i veoma poželjno bez obzira što polako gazi u šestu deceniju. Za njene modne izbore obično imamo samo reči hvala, ali ne i ovog puta. 

Ova lepotica nas je svojom odevnom kombinacijom stavila u modnu nedoumicu.

Naime, kada je došla na VH1 Dear Mama event garantujemo da je ili mamila uzdahe ili izazivala čuđenja prisutnih.  Dakle, šta je Halle Berry ovog puta smelo ponela?

Crni kombinezon podeljen je na dva dela - pantalone sa drskim prorezom i top čipkastom majicom na jedno rame, koja izgleda kao da je pocepana na više mesta.

Zbog ovog punk momenta, mnogi bi rekli da je ovo njeno šik izdanje, ali ako se ipak upustimo u stilsku analizu, videćemo da to i nije baš tako. 

Iako možemo da pohvalimo njenu figuru, negovanu kožu i bujunu u rep uvezanu kosu, ovog puta njen odevni izbor je čudan.

Zapravo, prirodnost i neposrednost koji krase glumicu, "pali su u vodu" zbog pomalo bizarnog modnog izbora i činjenice da je događaj posvećen majkama, a ne Las Vegas žurkama. Viseće minđuše i sandale na platfornu su samo pojačali opšti kič utisak.

Ovo jeste hrabra kombinacija, ali ipak prelazi granicu ukusa i ulazi u modni kič domen koji inače nije svojstven ovoj oskarovki. 

Kako je izgledala Halle Berry, pogledajte na sledećoj strani.  

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/