Ako niste u mogućnosti da živite u Parizu, onda je ovo the next best thing. Tako barem kažu modni influenseri.

Brend Être Cécile osnovali su Yasmin Sewell, Kyle Robinson i Jemma Dyas. Mada svo troje kreativaca žive u Londonu, odeća koju potpisuju prožeta je uzduž i popreko nonšalantnim, pročišćenim francuskim ukusom za modu.

Komadi koji možda na prvi pogled izgledaju kao obični oversize duksevi, kreirani su sa genijalnim osvrtom na detalje: napravljeni su od malo težeg pamuka koji omogućuje veću prefinjenost kroja.

“Pozicionirajući se u upražnjenom prostoru između ready-to-wear mode i streetwear-a, Être Cécile definiše novu sortu modnih brendova koji kombinuju lakoću, neposrednost i nosivost sa visoko osvešćenom estetikom, glatko uklopivom sa statement dizajnerskim komadima,” ovo su reči same kreatorke Yasmin Sewell, australijanke koju modni svet dobro poznaje i ceni, budući da se već godinama uspešno bavi prognoziranjem trendova i kreativnim konsaltingom.

Ležernost prema odevanju preuzeta iz kulture samih parižana utkana je u DNK ovog brenda. Kao takav, on se neminovno pozicionirao za okruglim stolom aktuelne modne debate koja postavlja pitanje šta je zapravo luksuz dvadesetprvog veka? Kao odgovor nameće se koncept koji je snažan, ali dovoljno opušten i fleksibilan da se prilagodi svakodnevnom životnom stilu.

Être Cécile potražite u multibrend prodavnici Koncept 45, Kralja Petra 45, Beograd.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/