Moderna estetika Vere Wang, sanjive haljine modne kuće Oscar de la Renta, ekstravagancija dvojca Viktor & Rolf samo je deo onog što smo proteklih dana videli u Njujorku.

Kolekcije su predstavljene za 2018. godinu, ali mogu vam poslužiti kao inspiracija ako se uskoro udajete. Među pregršt haljina odabrali smo nekoliko favorita koji su nas osvojili na prvi pogled. Sigurni smo da će svaka žena pronaći nešto za svoj ukus.

Od romantične klasike kojoj je uvijek dosledna modna kuća Marchesa sa svoje dve linije: Marchesa i Marchesa Notte. Prepuna elegancije i delikatne čipke neosporivo prednjači u svetu dizajnerskih venčanica baš kao i haljine s potpisom Oscara de la Rente koje uvek očaraju već na prvi pogled.

Pored "klasičnih" venčanih haljina koje"igraju", mnoga dizajnerska imena ove godine su predstavili i kombinezone i odela koji takođe imaju svoj šarm. Viktor & Rolf, Lela Rose i Naeem Khan samo su neka od imena koji predlažu alternativu dugačkim haljinama. 

Izvor: Buro274

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Završen je Bridal Fashion Week u Njujorku na kojoj su dizajneri predstavili svoje bajkovite kolekcije.