Kada Sarah Jessica Parker posluži za inspiraciju: Oscar de la Renta kreirao venčanicu iz snova za modernu Carrie Bradshaw

foto: Instagram / mikgrigg

25. 04. 2017.

Mislimo da SJP mora u trećem delu "Sex and the city" da stane na ludi kamen, jer je ODLR kreirao venčanicu idealnu za njen slavni alter ego!

Bivši kreativni direktor Oscara de la Rente, Peter Copping kada je napustio kormilo slavne kuće ostavio je u nasleđe veličanstvene venčanice. Zato je među jednim od bitnih pitanja pri izboru naslednika bilo da li će nova pridošlica moći da nastavi tamo gde je njegov ili njihov prethodnik stao.

Ali nakon prve, debitantske bridal kolekcije koju su kreirali Fernando Garcia i Laura Kim (Monse tim)za Oscara de la Rentu, nema sumnje da su naslednici pažljivo i fantastično odabrani!

Čak mislimo da su u prvoj nadmašili Petera jer ubedljivo su prikazali najbolju kolekciju venčanica na Bridal Fashion Weeku koji je održan u Njujorku ovih dana. 

Posebno nam je za oko zapala prelepa venčanica puf suknje koja i te kako sadrži dnk kuće, za čiju inspiraciju je poslužila no.1 devojka i ultimate fashion crush - Sarah Jessica Parker.

O kakvoj haljini je reč i kako izgleda kompletna bridal kolekcija Oscara de la Rente pogledajte na sledećoj stranici..

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin