Postoji uverenje da je kopiranje nečijeg stila svojevrstan kompliment koji možete da udelite toj osobi, pokazujući koliko se divite njenom ili njegovom osećaju za modu. Ovoga puta pažnju nam je privukla mlada 29-godišnja Kate Urbanksa, kozmetičarka iz Engleske koja stoji iza blog “Great RepliKate“ na kojem svakodnevno objavljuje replike vojvotkinjinih modnih kombinacija u svom izdanju. 

Na pitanje zašto je kopira, Kate je ispričala da posebno ceni njen stil jer je klasičan i skromniji od drugih osoba koje eksponiraju u javnosti. 

“Dizajnerska odeća koju nosi jako je kvalitetna, pa može da je nosi i više od jednog puta“, rekla je Kate koja sa vojvotkinjom deli i ime.

Pitanje je kako kozmetičarka može da priušti iste komade odeće koji su jako skupi? 

Njena tajna je jednostavna! Odeću pronalazi na internetu i to na sajtu Ebay, gde su replike ovakve odeće i duplo jeftinije. 

“Kate često nosi i skupu odeću, pored pristupaćnih marki, ali svaka žena u ormaru može da ima iste te komade ako je dovoljno selektivna i uporna. Ebay i druge stranice proveravam na dnevnoj bazi, nezavisno od toga gde se nalazim – u kafiću, na autobuskoj stanici ili negde drugde“, objašnjava ona.

Ističe da nije jedna od onih žena koja slepo kupuje apsolutno sve što nosi Kate Middleton. 

“Može vas oduševiti raskošna haljina koju je nosila, ali takva haljina se na primer ne uklapa u moj životni stil“, rekla je Urbanksa za Daily Mail.

izvor: Superžena.B92

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/