Dok se većin brendova danas utrkuje ko će pre imati boljeg i jačeg #influencera, druge znaju da kvalitet može samo da proda neko ko je takvo renomirano ime da mu nije potreban ni Instagram profil, kao ni 24h prisutnost u medijima. Na primer, Oskarovac i možda najbolji glumac u istoriji sedme umetnosti - Robert De Niro!

Jer, kome je potreban bloger ili IT ime, kada u svom timu ima čoveka koji je dobio dva zlatna kipića, odigrao nezaboravne uloge u kultnim filmovima i živa je legenda?! Složićete se, nikome! 

Slavna italijanska kuća muške mode sa sedištem u Milanu - Ermenegildo Zegna izabrala je za svoje lice prolećne kampanje upravo zvezdu filmova Goodfellas, Taxi Driver i Raging Bull.

De Niro je u kampanji delio "set" sa mladom glumačkom nadom McCaul Lombardijem, Amerikancem italijanskog porekla. Za potrebe kampanje snimljen je i kratak film pod nazivom Defining Moments u kom De Niro deli lekcije o glumi mlađem kolegi.

S pogledom koji i dalje govori "You talkin’ to me?”, Robert je pozirao odeven u sofisticirana, otmena odela zagasite palete koja krasi savršen kroj, odlični prirodni materijali i boje koje svaki gospodin starog kova preferira - teget, golubijesiva, crna i boja konjaka.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/