Nje se najviše plaši: Kendall Jenner otkrila koja devojka je njena najveća konkurencija!

Foto: Instagram / kendalljenner

03. 02. 2017.

"Kada ona dođe na scenu, svi ćemo bankrotirati!"

Kendall Jenner je pre nekoliko meseci prvi put zvanično stala iza objektiva, te se oprobala u ulozi fotografa. Razlog je bio snimanja editorijala za časopis Love.

Osim svog novonastalog talenta za fotografisanje Kendall se dotakla i teme "konkurencije", otkrivši veliki potencijal ćerke Cindy Crawford, Kaie Gerber koja je nekada pozirala šest godina starijoj Jenner. 

Modeling zvezda u usponu i sada već veliko ime modne scene su se tom prilikom spirijateljile, i pokrenule prijateljsku konkurenciju. 

“Ona postaje sve lepša, što nisam mislila da je moguće. Čujte, pokušavamo svi naći neki posao pre nego što ona uđe na scenu. Kada se to dogodi, svi ćemo bankrotirati”,  Kendall je ocenila potencijal mlade naslednice Cindy Crawford.

A kada takva pohvala dolazi od nekoga ko je već dva puta hodao za Victoria’s Secret, snimao velike kampanje – na primer za Marca Jacobsa, te lansirao sopstvenu liniju odeće – znate da nije reč o praznom hvalospevu. 

Mi se slažemo sa Kendall jer samo jedan pogled na fotografije mlade Kaie dovoljan je da shvatimo kako se ovoj devojci sigurno smeši blistava karijera u modi – ukoliko se na to odluči. Pa ipak je ona naslednica jedne Cindy Crawford, a to nije mala stvar!!

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...