Camille Rowe, model i povremena glumica već neko vreme je muza brojnim svetskim brendovima.

Snimila je reklame i editorijale za modne kuće kao što su Chloé, 3 Suisses, H&M, Louis Vuitton, Victoria's Secret, Gap, Abercrombie & Fitch i Tommy Hilfiger, a u kampanji za muški parfem Dior Homme partner joj je bio neodoljivi Robert Pattison.

Ova cool Parižanka utelovljenje je pojma bezvremenski modni šik, a deo te titule može zahvaliti američko-francuskom poreklu.Majka joj je Amerikanka, otac Francuz, a ona danas živi na relaciji Los Anđeles-Bruklin-Pariz.

Dovoljno raznovrsna relacija kako bi od starog i novog kontinenta "upila" sve modne aktuelnosti. Ipak, nešto je ipak zapisano u genetici, a to je osećaj za stil, naravno onaj francuski. I to je razlog zašto ćete je često čuti kako govori o svojim omiljenim modnim komadima.

U maloj video kampanji koju je snimila za konceptualnu šoping stranicu Semaine otkriva tajne svog ličnog stila i koji je to ključni modni komad koji mora uvek da bude prisutan u njenom ormaru.

Pogledajte sledeći video i saznajte o kom komadu je reč...

Izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/