Najbitniji u njihovom ormaru: Odevni komad koji bi FRANCUSKINJE kupile prvi

Foto: Instagram / sezane

02. 02. 2017.

Osnova je sve, pogotovo za šik dame sa podneblja Francuske koje se nikada ne odlučuju za krpice koje diktiraju trendovi. Sada vam otkrivamo kom modnom komadu Francuskinje ne mogu da odole...

Camille Rowe, model i povremena glumica već neko vreme je muza brojnim svetskim brendovima.

Snimila je reklame i editorijale za modne kuće kao što su Chloé, 3 Suisses, H&M, Louis Vuitton, Victoria's Secret, Gap, Abercrombie & Fitch i Tommy Hilfiger, a u kampanji za muški parfem Dior Homme partner joj je bio neodoljivi Robert Pattison.

Ova cool Parižanka utelovljenje je pojma bezvremenski modni šik, a deo te titule može zahvaliti američko-francuskom poreklu.Majka joj je Amerikanka, otac Francuz, a ona danas živi na relaciji Los Anđeles-Bruklin-Pariz.

Dovoljno raznovrsna relacija kako bi od starog i novog kontinenta "upila" sve modne aktuelnosti. Ipak, nešto je ipak zapisano u genetici, a to je osećaj za stil, naravno onaj francuski. I to je razlog zašto ćete je često čuti kako govori o svojim omiljenim modnim komadima.

U maloj video kampanji koju je snimila za konceptualnu šoping stranicu Semaine otkriva tajne svog ličnog stila i koji je to ključni modni komad koji mora uvek da bude prisutan u njenom ormaru.

Pogledajte sledeći video i saznajte o kom komadu je reč...

Izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...