Za IT dame ne postoji stvar kao što je preveliko pokazivanje kože: prorezi, crop topovi, naked (gole) haljine su se uvukle u modu i sasvim sigurno, zadržaće se tu duže vreme.

Nove street style zvezde, kao što su Kendall Jenner, Bella Hadid i Hailey Baldwin su rado prihvatile ove izazovne detalje, te smo ih najčešće viđali na ulicama modnih metropola u kul odevnih kombinacijama sa seksepilnim obrtom. 

I dok su prošle sezone najčešće birale crop top bluze, koje su otkrivale njihove savršeno zategnute stomake, ove sezone se pojavio nešto drugačiji trend, ili kako su ga strani portali nazvali nova erogena zona.

Reč je o različitim modelima bodija, koji poseduju duboki V izrez, i izrezani donji deo, koji doslovno otkriva kukove.

Upravo jedan takav je prošetala Bella, koja ga je uparila sa sportskom trenerkom, koju je spustila skroz na bokove, čime nam je dokazala da crop top treba da ostavimo u godini iza nas.

Foto: Instagram / bellanews 

Osim uliične mode, i poznati dizajneri su obratili pažnju na ovaj ključan model bluza.

Kreativni direktor brenda Nina Ricci, Guillaume Henry, ove sezone u svojoj pre-jesen kolekciji nam je predstavio verziju bodija na jedno rame koji je nadograđen kaišom.

Foto: Promo / Nina Ricci

Za razliku od njega, Heron Preston je bio inspirisan street style modom, te je osmislio zanimljiv bodi sa rolom koji se savršeno kombinuhje sa oversize maskiranim pantalonama.

Foto: Promo / Heron Preston

Baš kao što je crop top postao favorit street style zvezda u prethodnom periodu mi verujemo da ćemo, čim se prolepša vreme, viđati sve više trendi dama koje će birati upravo ovaj modela bodija. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/