Od kada je predsednička trka prošle godine počela da se zahuktava u Americi, strane su se sasvim prirodno podelile, ipak nikada kao do sada svet mode nije učestvovao u ovim razdorima.

Za to je možda najviše zaslužan prethodni predsednički kandidat i bivši predesenik Amerike Barack Obama na čijoj je inauguraciji 2009. godine Michelle Obama ponela žuti smelu modnu kombinaciju koju potpisuje Isabel Toledo.

U pitanju je komplet, haljina i kaput u krem žutoj nijansi sa sitnim srebrnim šljokicama. Inauguraciju je tada pratilo 37.8 miliona ljudi, a većina onih ženskog pola pitalo se tada ko je dizajner koji stoji iza kompleta Prva dama Amerike. Isabel Toledo ovaj događaj učinio je svetski poznatom dizajnerkom preko noći.

Upravo zbog toga nastalo je veliko interesovanje oko toalete koju će buduća Prva dama Amerike poneti na ovom važnom državnom događaju.

Na opšte iznenađenje svih to će biti dizajner čije je modele Hillary Clinton nosila tokom predsedničke kampanje, Ralph Lauren.

Naime, Melania je već nosila njegovu haljinu u vrednosti od 4.000 dolara, tokom izborne noći.

Mada je tada ovu haljinu kupila sama, nije je dobila lično od kreatora. Sada će međutim, Ralph Lauren zvanično učestvovati u kreiranju stajlinga Melanie Trump.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbia/