Iako smo još daleko od proleća (držite se baba Marta stiže!) nije na odmet da zavirimo u neke od prolećnih trendova koje ćemo prigriliti s prvim sunčanim intervalima. Kao i uvek, neki online butici već su u novoj sezoni i sjajan su info kada su u pitanju dolazeći trendovi.

Takva adresa je na primer - Moda Operandi.

Ovaj online butik koji vodi Lauren Santo Domingo sa svojim timom već zna šta ćete nositi na proleće, te je selektovao unapred  odabrane komade koje možete   u ovom trenutku šopingovati na njihovoj stranici.

Upravo #modaoperandi smatra da ćemo uskoro svi ostaviti u plakaru skinny jeans, pa i iscepan boyfriend. Ako se pitate šta ćemo nositi umesto jeansa, evo odgovara: khaki pantalone! Naime, razne varijacije ovog modela stići će nam uskoro u omiljene butike.

foto: A.L.C.

Proglašen za #prolecnijeans, ovaj model u neutralnoj nijansi khaki boje se vraća na velika vrata modnih trendova. Imajte na umu: khaki nije samo maslinastozelena, oker, već i ivory, puderastokrem, zlatne nijanse.

Od modela ipak dominiraće dva: malo ležerniji, dubok na pertlanje i elegantni kilote model. 

foto: Caron Callahan / Promo

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/