Kolika je moć male crne haljine govori činjenica da su je od davnina nosile neke od najvećih zavodnica starog Holivuda- od Audrey Hepburn do Elizabeth Taylor i Liz Hurley. U toku godine koju polako ostavljamo iza sebe, ovaj bezvremeni komad takođe su birale mnogobrojne zvezde iz sveta showbizz i modne industrije.

Tako je mala crna haljina ponovo uspela da pokori mnogobrojne crvene tepihe, te da donese raskoš, eleganciju i klasiku nalik glamuru prošlih vremena.

Jednako atraktivne, ove haljine su u skladu sa trendovima, osvežene zanimljivim detaljima poput volana, zipova i uvek atraktivnom čipkom, tilom i končanim vezom. Ove godine je takođe bila na ceni asimetrija, te se orginalni krojevi odnose na poigravanje sa proporcijama, dok su prorezi bili zaduženi za postizanje seksepilnog izgleda.

U našoj galeriji pogledajte 20 najlepših malih crnih haljina koje smo videli u 2016. godini >>>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/

LBD je i tokom ove godine bila siguran izbor dama koje vole da istaknu svoj seksepil i eleganciju. Upravo zato smo rešili da izaberemo 20 najlepših, koje su na nas ostavile najveći utisak...