Decembar je pravo vreme da se započeti poslovi završe, a misli usmere na sumiranje godine koja je pri kraju. Vreme je da se posvetimo sebi i uspostavimo balans duha i tela.

Vreme je za novi Reebok „X-Challenge“ joga trening, koji će biti održan u nedelju 18. decembra sa početkom u 10:30h na 25. spratu poslovne zgrade „Ušće“ – „Top of the Hub“.

Uz fascinantni pogled na Beograd „kao na dlanu”, joga izazov vodiće Dragan Lončar, jedan od najpoznatijih joga učitelja u Srbiji i osnivač škole Vidya Yoga, i Nina Lazić, joga master transformacione joge, integralne hathe i savetnik naturopatije.

Ovaj X-Challenge trening imaće akcenat na podizanju energije i jačanju celog tela. Paralelno sa veoma preciznim instrukcijama koje se tiču načina zauzimanja, zadržavanja i napuštanja asana - joga poza, prisutnima će biti objašnjene i vežbe disanja pre i tokom asana, što je podjednako važno kao i pravilno zauzimanje poza.

Pogled na svetlucanje bele jelke uz nežnu, opuštajuću muziku koja ispunjava ovaj prostor u staklu, nagoveštavaće dolazak praznične noći i zimskih dana odmora koje svi priželjkuju. Svoje želje i ciljeve za narednu godinu svi prisutni će moći da zapišu na novogodišnjim lampionima i okače na jelku.

Tako će i na simboličan način zabeležiti sve ono čemu teže u narednoj godini. Pet najinspirativnijih „Be More Human“ poruka Reebok će nagraditi specijalnim poklonima. 

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara.

Više informacija na sajtu reebok.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/