Modeli iz kolecije "Modern fairytale" ističu lepotu ženskog tela, ali potenciraju i njenu unutrašnju snagu i jedistvenost. Prozračne haljine od  čipke sa ručnim vezom, plišane haljine sa širokim kožnim kaiševima i svevremena odela mogu pronaći mesto u svakodnevnim, ali i najsvečanijim prilikama svih dama. Svečane i elegantne haljine naglašavaju sofisticirani seksipil i mističnost.

Pliš, kao apsolutni trend ove sezone, zauzima najznačajnije mesto u novoj kolekciji. Odela od pliša će privući sve devojke i žene koje žele da su uvek u trendu i znaju maštovito da kombinuju trendi komplet sa prozračnim bodijima.

Plišane haljine u kombinaciji sa kožom i čipkom su pravi izbor za svečane trenutke u kojima ćete se osećati jedinstveno i drugačije. Posebna pažnja je i u ovoj kolekciji poklonjena kaputima od najkvalitetnijih materijala, koji su dostupni u nekoliko aktuelnih boja u tekućoj sezoni. 

Kombinacije kože, pliša, i čipke sa ručnim vezom, daju posebnu dozu luksuza i unikatnosti kolekcije. Prepznatljiva po besporekornim odelima u širokom spektru boja za sve prilike, Biljana nastavlja u istom smeru, dopunjujući ponudu novim krojevima odela interestantno ukrojenim sa kožnim detaljima.  Linija odela u kolekciji  "Modern fairytale" su savršen izbor za poslovne žene, kao i za sve dame koje žele da izgledaju drugačije u posebnim prilikama ističući svoju snagu i samopuzdanje.

Još jedna karakteristika svih kolekcija dizajnerke Biljane Tipsarević su i materijali najvišeg kvaliteta: pliš, čipka, a kao novina tu je i čipka sa ručno vezenim motivima koji su insirpisani lepotom prirode. U kolekciji dominiraju zelena, tamno ljubičasta, crna, bordo, petrolej plava i boja maline.

Pogledajte u galeriji lookbook koji prati kolekciju a koji je fotografisao Miloš Nadaždin >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/

Najnovija kolekcija za sezonu jesen 2016./zima 2017. godine pod nazivom "Modern fairytale" modne dizajnerke Biljane Tipsarević, raspiruje maštu savremene žene.. Kolekciju karakteriše i iskrena želja kreatorke da svaka dama može pronaći model u kojem će predstaviti najbolju verziju sebe.