Kolekcija 'Dark romance' oslikava ženu u njenim najintimnijim trenutcima. Želja mi je bila da krojevima i ovoga puta istaknem žensku senzualnost i seksipil ali i onu romantičnu i otmenu stranu svake dame – izjavila je Milica.

Ono što je na prvi pogled uočljivo je da i materijali  i krojevi asociraju na donji veš, što je bio i cilj dizajnerke, čiji je izbor materijala bio pre svega čipka, svila i pliš – koji su i ultimativni trend. Osim toga Milica je koristila transparentne materijale i to tri različita, kao i kožu, koja je zaštitni znak MO brenda.

U koloritu preovladava crna boja koju dopunjuju bordo, teget i bela. 

Svi komadi su vrlo nosivi, a moguće ih je kombinovati na različite načine za razne prilike. Milica Opačić je i ovom kolekcijom na sebi prepoznatljiv način predstavila ženu kao rock princezu..

Nesvakidašnja prezentacija ove kolekcije okupila je brojne beogradske dame. U publici su se, između ostalih, mogli videti: Anđelka Prpić, Duška Jovanić, Bojana Rajić Đurđević, Vlada Savić, Miloš Nadaždin, Ashok Mutrty, Nenad Radujević, Marko i Marija Đurovski, Zorana Vujanić, Nenad i Ivana Kovačević i mnogi drugi…

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/