Predmet žudnje: Metalik košulja sa potpisom Kate Moss

foto: Kate Moss for Equipment, net-a-porter.com

23. 11. 2016.

Jedinstven stil jednog od najčuvenijih modela današnjice sada lako možete posedovati bez mnogo truda, jer je Kate u saradnji sa brendom Equipment dizajnirala komade koji u potpubnosti dočaravaju njen specifičan stil, a nama je najveću pažnju privukla ovaj komad apsolutno idealan za praznično izdanje.

Polako ali sigrno svi šuškaju o pitanju koje nas pred kraj svake godine iznova i iznova zamara: Gde ćeš za Novu godinu?

Moramo priznati da ne znamo, pa da čak ni preterano ne razmišljamo o tome, ali zato kao i svaki modi zaljubljenik, sa žudnjom gledamo izloge već okićene u sjajno pratnično ruho i razmišljamo o mogućoj dobitnoj kombinacji.

Međutim, ovaj put takav komad pronašli smo u on-line izlogu i svakako pošto po to, želimo isti da posedujemo.

Razloga je nekoliko: metalik blještavilo na svilenoj bluzi je prosto najefektniji komad koji smo do sada videli, a koji je dovoljan da čitavu kombinaciju učini makismalno glamuroznom, kao drugo poseduje i savršen detalj u vidu mašne koja se vezuje oko vrata (a i ne mora, možete je nositi razvezanu) i kao treće poseduje taj jedinstven rock 'n' roll glam, tako specifičan za Kate Moss, koja i potpisuje ovu kreaciju.

foto: Kate Moss for Equipment, net-a-porter.com 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...