Lice Godine 2016 powered by ELLE

foto: Promo

19. 10. 2016.

U Beogradu, u modernom ambijentu restorana M:EATING održan je Live photo-shooting i fashon koktel pod nazivom LICE GODNE 2016 powered by ELLE, koji je okupio eminentne zvanice iz sveta mode i umetnosti

Gosti su u prijatnoj atmosferi uživali uz fantastična crvena i bela vina vinarije Cantine Ronco kuće Supernova, a ko je pak želeo da se osveži bezalkoholnim pićem, tu je bila voda Aqua Gala.

ELLE magazin i modni agent Jelena Ivanović predstavili su šest novih lica iz zemalja regiona, koje će agencija Model Scouting Office plasirati u orbitu internacionalnog modelinga kroz projekat The Look of the Year.

Reginalne pobednice su:

Lice Godine Srbije 2016. - Marija Žeželj

Lice Godine Crne Gore 2016. - Marta Sćekić

Lice Godine Hrvatske 2016. - Ivana Solar

Lice Godine Bosne i Hercegovine 2016. - Jovana Bulić

Lice Godine Makedonije 2016. - Ivana Karadžova

Lice Godine Slovenije 2016. - Satya Cankar

Ovih šest mladih devojaka putuje u Italiju gde će 22. oktobra predstavljati svoje države na prestižnoj modnoj manifestaciji The Look of the Year 2016.

Model Scouting Office ponosi se do sada postignutim rezultatima s obzirom da su već tri godine zaredom naša lica proglašavana za Lice Godine sveta, a potom i opravdale postignut uspeh na modnim pistama Parisa, Londona, Milana... 

Stilizacijom modnog tima magazine ELLE, kroz koncept "Ethnology", prikazaćemo spoj mode i tradicije kroz svih 6 država regiona, a sve vas to oöekue u decembarskom premium izdanju magazina ELLE.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...