Revija čuvene italijanske dizajnerske kuće daleko je od običnog modnog nastupa, tako da je sasvim prikladno to što su modeli ovog brenda jedna raznovrsna gomila.

Uz muzičare i izvođače koji čine važan deo Alessandro Micheleove armije influensera, mladići i devojke koje se pojavljuju u Gucciju u najmanju ruku su: DRUGAČIJI.

Na kastinzima Barbare Nicoli i Leile Ananni nećete naći supermodele, već studente, gitariste, retro lepotice i čudake.

Upoznajte pet novih lica koja su se našla na Guccijevim pistama ove sezone, i šta je to što ih čini savršenim za Michelleovu Gucci bandu.

1. Zarina Green

Rodni grad: Kopenhagen

Agencija: Premiere London

Instagram: @zarinagreen

foto: Profimedia

Ko ne voli crvenokose koje privlače pažnju? Debi Zarine Green za Gucci doneo joj je veličanstven ulazak u svet mode - i odmor od studija političkih nauka i ekonomije. Njen izbor predmeta je možda veoma daleko od glamuroznog sveta u kome se sada naalzi, ali njoj samoj fantastika nije strana; budući da je fan Kena Folletta i J.K. Rowling, u bekstejdžu je možete zateći s knjigom u rukama.

2. Olof Källström

Agencija: Nisch Management

Rodni grad: Gothenburg

Instagram: @olofkaelstrom

foto: Profimedia

Kao jedan od najupečatljivijih plavušana koji su se pojavili u poslednje vreme, Olof Källström će zasigurno postati favorit editorijala. Olof se inače bavi muzikom. Svirao je gitaru sa nekoliko izvođača, uključujući i prog-rok grupu Skamvrån, pop zvezdu Sixten i sa svojim ocem, džez muzičarem Gunnarem Källströmom.

3. Regan Laird

Rodni grad: Bentonville, Arkansas

Agencija: Elite New York

Instagram: @regans_world

foto: Instagram/regans_world

Guccijeva pista je podaleko od Arkanzasa, ali se to putovanje višestruko isplatilo za Regan Laird, platinastu plavušu koja je bila broj 2 na ovosezonskoj reviji. Skrivena ispod kovrdžave, trouglaste gomile kose bila je skoro neporepoznatljiva, ali je zbog svog jedinstvenog izgleda naterala publiku da se zapita "ko je ova devojka?" Fan ukrštenica i serije "Orange Is the New Black", Laird je svoj boravak u Milanu između ostalog iskoristila i da na Instagram okači slike svojih omiljenih arhitektonskih spomenika.

4. Franny Cowap

Rodni grad: Sydney

Agencija: IMG Models

Instagram: @frannycowap

foto: Profimedia

Učesnica australijske verzije "Next Top Modela", Franny Cowap potpisala je ugovor za svojom agencijom nakon uspešne audicije u ovoj poznatoj emisiji. Iako joj uspeh u svetu realiti televizije nije bio suđen, karijera modela jeste. Sa svojim dugim plavim uvojcima i lepotom nalik Penelope Tree, našla je svoje mesto u Micheleovoj retro kolekciji.

5. Lorens

Rodni grad: Riga, Latvia

Agencija: Wunderkind

foto: Profimedia

Ko bi pomislio da je Guccijev tetovirani grubijan, zapravo jedan dečko oštrih crta lica iz Litvanije? Koliko god kul izgledala tetovaža citata Vilijama Blejka na njegovom čelu, bila je samo privremena. Njegove neverovatne jagodične kosti i frizura na keca? One će potrajati.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija