Modna dizajnerka Marina Mićanović prisutnu publiku i medije oduševila je revijom koju je održala 13. septembra na čuvenoj Njujorškoj nedelji mode! Za nju ovaj datum nije bio baksuzan, već izuzetno sretan.

Pamtiće ga po ovacijama koje su usledile nakon revije.

"Utisci su divni! Organizacija revije, komentari koje sam dobila posle revije od prisutnih novinara i ostalih zvanica, pozitivne kritike koje su se odmah pojavile na modnim blogovima. Presrećna sam i preplavljena emocijama. Kompletna kolekcija ostaje u Njujorku jer sam potpisala ugovor sa agencijom koja se bavi stajlingom VIP ličnosti, tako da se nadam da ću uskoro videti moje modele na nekoj od velikih svetskih zvezda", ispričala je posle revije naša talentovana dizajnerka.

Njujorška nedelja mode ambicija je svih dizajnera širom sveta, a Marina je uspela da je ostvari drugi put za redom.  

Naime, u februaru ove godine učestvovala ​je ​na ​NY ​nedelji mode u okviru grupne revije sa još dvojicom kolega iz Srbije, a sada se predstavila potpuno samostalno u okviru AMCONYC platforme i to u udarnom večernjem terminu od 20 h.

Marinin autentični modni pečat koji ostavlja na svojim kreacijama još od prve kolekcije, prisutan je i sada. Modele odlikuju avangardni krojevi sa mnogo ručnog rada. Isprepletanim trakama, kolekcija dobija na punoći i inovaciji. Lepršavi materijali u intenzivnim bojama u kombinaciji sa kožnim detaljima prilagođeni  su novom vremenu.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija