Dok se utisci polako sumiraju jer bila su to moćna tri dana kada su na binama engleskog festivala nastupala jaka imena poput Coldplaya, Editorsa, Musea, Ellie Goulding, PJ Harvey, Roisin Murhpy, Jamesa Blakea, mi smo fokusirani na raskošnu i skupocenu haljinu koju je nosila britanska najveća muzička zvezda današnjice - ADELE!

Adele je utišala sve svoje kritičare moćnim i emotivnim nastupom na glavnoj bini Glastonburyja u subotu veče. Diva nije samo impresionirala glasom već i stilom. Pevačica se pojavila u prelepoj, dugačkoj Chloe haljini u stilu glamuroznih i hippie sedamdesetih sa zvonastim rukavima i raskošnim vezom u predelu dekoltea. 

Haljina koju je kreirala Clare Waight Keller ispred brenda Chloe je bila savršen detalj dive koja je izgledala kao snažne i autentične zvezde sedamdesetih koje su dominirale festivalima u periodu kada je buntovna i revolucionarna mladost krojila svetske trendove. 

Ponosna na haljinu za koju je bilo potrebno više od 200 sati ne bi li ispala savršena Clare je na svom Instagramu šerovala fotografiju pevačice sa propratnim tekstom:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija