Da je slava merilo uspeha u Holivudu, dokazuju sve češće razmirice koje nastupaju između manekenki, a ovog puta su se u samom fokusu našli nekadašnja manekenka i novi supermodeli.

Naime, 47-godišnja svetski poznata manekenka Stephanie Seymour je izazvala oštru reakciju javnosti kada je u jednom intervjuu, govoreći o današnjim trendovima u modi kao i novoj generaciji supermodela jasno istakla da, iako misli da su Kendall i Gigi prelepe devojke, one zapravo ne zaslužuju titulu supermodela.

"Supermodeli su stvar prošlosti. Iako su Kendall i Gigi prelepe, i ja ih podržavam, one zaslužuju novu titulu", rekla je Stephanie i šaljivo dodala: "Ja bih ih umesto supermodelima, nazvala insta-devojkama koristeći i prilično pogrdan naziv 'bitches of the moment'. To je pravi naziv za njih."

Upravo ovim, Stephanie je uspela da isprovocira mladu Kendall, i izazove oštre komentare...

Foto: Instagram / dilokritbarose

Kendall nije dugo čekala sa odgovorom, te je na svom zvaničnom sajtu napisala kako sve smatra cyberbullyingom, odnosno potrebom da se neko namerno maltretira ili ponižava putem interneta.

„Ako me neko na bilo koji način provocira, ja ću odgovoriti. Niko Stephanie Seymour ne želi preoteti njenu titulu ili biti poput nje. Ako ćemo iskreno, ona je meni uzor. A ona ima ćerku! I sigurna sam kako ne bi volela da neko javno kritikuje njenu ćerku, ali je nas svejedno nazvala insta-devojkama. Pored toga, biti supermodel je relativan pojam. Ako ljudi žele da nazivaju Gigi i mene današnjim supermodelima, to apsolutno nema uticaj na bivše, prvobitne supermodele iz prošlosti. Pored svega, ja poštujem ovu ženu, ali ona mora da shvati da smo mi modeli današnjice, koji upravo sada vladaju scenom."

Foto: Instagram / kendalljenner

Uz to, Kendall je naglasila kako ne podržava njen postupak te će u budućnosti pokušati da mladim manekenkama bude podrška umesto da ih omalovažava. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija