Kyra Kennedy je možda u Evropi, nepoznato ime, ali je zato preko okeana, u Americi, devojka o kojoj se odavno priča. Jer, teško da možete sa prezimenom tako slavnim da ostanete anonimus i u senci. Nemoguća misija. 

20-godišnja rođaka američkog predsednika Johna F. Kennedyja koji je ubijen u atentatu 1963. godine, retko kada daje intervjue za novine a i kada ih da, mahom ih provede trudeći se da se ogradi od slave svog rođaka i generalno porodičnog pedigrea koji poseduje.

Ono što nas treba najviše da zanima je činjenica da je ova mlada devojka studentkinja Fashion Institute of Technology i novo modeling lice. Naime, Kyra je novo lice kampanje za dizajnera, inače svog dobrog prijatelja, Andrewa Warrena, koji stoji iza brenda Just Drew.

"Ona je prilično stidljiva i nekoliko puta je rekla kako nema nameru da se bavi modelingom, ali je meni za ljubav ipak to uradila! Bila je nervoznaa, ali mislim da su fotke na kraju ispale odlične! Kyra ne želi da bude poznata, uradila je to jer smo dugogodišnji, najbolji prijatelji i nema šta ne bismo uradili jedno za drugo!" 

Warren (23) ipak dodaje da je njegova jesenja kolekcija inspirisana porodicom Kennedy, ali i drugim poznatim prijateljima, među kojima je Tiffany Trump, najmlađa ćerka Donalda Trumpa, zatim Gaia Matisse, prapraunuka Henria Matissea i Reya Benitez, ćerka muzičara Jellybean Benitez.

foto: Instagram / adwarren

"Moja jesenja kolekcija je osmišljena za urbanu Newyork city girl. Odrastao sam u Njujorku i veliki broj mojih drugarica dolaze iz različitih porodica, i šetaju različite stilove, jer to je beat Njujorka. Eklektika. Kyre je elegantna i classy, ali i edgy i zabavna. Njen stil je besprekoran, ali je takođe i ležeran."

Kyre je inače ćerka senatora Roberta F. Kennedy Jr., rođenog Johnovog brata, a pažnju američkih medija je skrenula na sebe kada je pokušala da iskoristi ličnu kartu sestre Kick Kennedy ne bi li ušla u klub.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija