Poznati modni, lifestyle magazin "V Magazine" objavio je početkom nedelje da njihovo letnje Fashion & Film izdanje, ima dve verzije, odnosno dve različite naslovne strane: Charlize Theron se nalazi na štampanom izdanju, dok je Lily-Rose Depp na naslovnoj strani digitalnog izdanja.

"Želeli smo da istaknemo Depp na naslovnoj strani digitalnog izdanja, jer po meni, ona je savršeni predstavnik milenijuma i odlična tema za našu digitalnu publiku", rekao je glavni i odgovorni urednik Stephen Gan u saopštenju.

Lily-Rose je trenutno ambasador modne kuće Chanel, a očekuje je jos modnih projekata pored glumačke karijere koja joj je primarno zanimanje.

Nežna i krhka ćerka filmskih legendi je od početka godine već bila na naslovnim stranama časopisa Love i Vanity Fair.

Foto: Instagram / vmagazine

Jedinstvena naslovna strana sa Lily-Rose nije jedina novina koja se nudi digitalnim čitaocima : izdanje uključuje i neviđene slike Kendall Jenner u izdanju Karl Lagerfelda, editorijal kupaćih kostima sa Taylor Hill, proširenu paletu zvezda ovogodišnjeg Sundance filmskog festivala i još mnogo ekskluzivnog sadržaja.

U međuvremenu, Gan razvija i V sajt, ili preciznije sajtove. O čemu je reč?

VMagazine.com i VMan.com su zasebni u svojim entitetima sa sopstvenim sadržajem i saradnicima. Oba su redizajnirana sa poboljšanim pristupom za korisnike. Novost je to da će sajtovi ubuduće nuditi više video izdanja.

"Ovo smo uradili zbog naših čitalaca, kojih u zadnje vreme ima sve više, zahvaljujući vrlo uspešnim saradnjama, što je definitivno ona sa Lady Gagom za izdanje V99 i, kao jubilarno stoto izdanje, V100", rekao je Gan u saopštenju.

"Kad smo vec kod Lady Gage, sajtovi po meni predstavljaju platformu za mlade talente, za koje se još uvek nije pročulo, naročito u muzici.. sajtovi su ono što zapravo omogućava ljudima da čuju umetnke, i da ih dožive na način koji nije moguć preko štampane verzije."

Digitalno izdanje V101 naslovljava Lily-Rose Depp i dostupan je za kupovinu na iTunesu.

Priredila : Dunja Sabljić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija