U četvrtak, ovaj model, tv lice i IT devojka proslavila je lansiranje svoje nove modne aplikacije - Villoid uz casual popodnevni čaj u hotelu Roosevelt u Holivudu.

Na zabavi na otvorenom, mogli su se videti razni papirni ukrasi, britanske zastavice, kao i heliumski baloni koji su ispisivali šaljivi natpis - "Nochella", aludirajući na činjenicu da je Chung propustila festival Coachella, i to prvi put posle 10 godina!

Naime, Alexa je odlučila da ne ode na Coachella festival ove godine, mada su joj mnogi prijatelji na festivalu. Međutim njena ekipa cool Britanaca je bila u punom sastavu na žurci lansiranja: Poppy Delevingne, Kelly Osborne, Leigh Lezark i Mark Ronson, bili su samo neki od fantastičnih gostiju na žurci.

foto: Profimedia

foto: instagram/chungxalexa

Alexa je na žurci nosila outfit koji samo ona može tako dobro poneti - hot pink slip haljinu i crne duboke Converse patike.

foto: instagram/alexacchung

Pokretanjem aplikacije, ova mlada Britanka može da doda i naziv "tech preduzetnik" na svoju listu zanimanja.

Ovaj poduhvat ju je približio tech svetu. 

"Shvatila sam da nešto što se čini tako prosto, kao pritiskanje dugmeta na ekranu, zahteva pažljivo ispisivanje algoritma i da kodiranje traje duže nego što sam zamišljala." 

foto: instagram/myleshendrik

Što se tiče pokretanja startapa, Alexa smatra da je svaki početak težak i da je to vreme intenzivnog rada i da bi malo više radne snage učinilo stvari malo lakšim. Međutim mala grupa ljudi koji rade na projektu, a koji imaju zajednički cilj, može imati svoje prednosti. 

Kada su je novinari pitali zašto nije posetila Coachellu, Alexa je odgovorila: "Smatram da je festival super, ali jednostavno se nisam osećala raspoloženo da ga posetim."

Na to je možda uticala i neprijatna situacija od prošle godine, kada je morala da čeka taksi tri sata. Takođe, nemogućnost konzumiranja pića na koncertima, njoj kao Britanki izuzetno smeta. Međutim neki od najlepših trenutaka  u predhodnih deset godina su se dogodili upravo na Coacheli, tako da ne može da kaže ništa loše o samom festivalu.

Na pitanje o tome da li je čula da je choker ogrlica novi glavni festivalski trend (kao što je flower crown bila predhodne) kratko je odgovorila da je taj trend dosegao svoj vrhunac pre nekoliko meseci i da joj više nije interesantan. Ali ako je to njima cool, neka ga nose! 

Aplikaciju VILLOID koju je osmislila Alexa možete da preuzmete na ovom linku

Priredila: Jelena Bokić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija