Nakon nedelje u kojoj su Queen B i HBO najavljivali misteriozni pojekat, Beyonce je premijerno na HBO kanalu otkrila da je u pitanju njen nov studijski album Lemonade.

Kako smo i očekivali, Beyonce je u proverenom stilu odabrala zanimljivu vizuelnu formu, u kojoj je naglasak stavljen na fantastične video snimke koji otkrivaju scene iz njenog privatnog života. 

Već pri prvom pogledu na album, mi smo dobili uvid u 12 novih pesama koje su mnogi fanovi opisali kao magične, spiritualne, politički angažovane pesme, u kojima se mešaju osećanja poput besa, osvete, ljutnje i ljubavi. 

Pored moćnih tekstova, Queen B je spremila i atraktivne outfite koje vam predstavljamo u nastavku....

U uvodnoj špici sačekala nas je Beyonce okružena damama koje su obučene u bele dugačke haljine koje nas podsećaju na one koje smo videlu u Formation video spotu. 

via GIPHY

Zatim nas zavodi seksi hodom, ali i pokazuje svoju divlju stranu u prelepoj žutoj haljini koja se sastoji od volana i raskošnog muslina.

via GIPHY

via GIPHY

U sledećoj sceni imamo priliku da vidimo Queen B kao devojku iz geta obučenu u efektnu bundu i jaknu, ispod koje nosi crop top...

via GIPHY

via GIPHY

Nakon "loše devojke", B se ponovo vraća na scenu pokazujući sav svoj seksipil i ženstvenost u dugačkoj haljini sa neobičnim, glomaznim rukavima....

via GIPHY

via GIPHY

...da bismo je kasnije videli u jednom minimalističkom izdanju kraj mora, kada hrabro korača sa devojkama obučenim u bele maksi haljine.

via GIPHY

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija