Taman kad smo pomislili kako će Gigi i Kendall da pokupe sve angažmane i zagospodare modeling scenom, veliki broj modnih i beauty kuća je odlučio da za svoja promo lica odabere starije, iskusnije manekenke ili plus size devojke.

Jedna od najzaposlenijih dama je svakako 56-godišnja Nicola Griffin koja je već sada postala najstariji model koji je pozirao za izdanje Sports Illustrated Swimsuit Issue. Najnoviji projekat manekenke je editorijal za seksi donji veš, britanskog magazina Slink. 

Na čak 9 fotografija, Griffin pozira u nekoliko različitih poza u raskošnom ambijentu luksuzne sobe, odevena u svilene bademantile, kombinezone, čipkani veš i bundu, izgledajući krajnje opušteno i prirodno. 

“Nisam znala da ću raditi ovoliko u šestoj deceniji, ali presrećna sam što su tako veliki i poznati magazini odlučili da upravo mene fotografišu."

Najupečatljviji deo poznate manekenke je svakako njena seda, duga kosa. Inače, Griffin je model Milk Model Management agencije, i nema nameru da prestane sa radom, osećajući se super smaouvereno i sigurno u sebe.

“Čini mi se da je ovo moj momenat i uživam u njemu. Život definitivno počinje u pedesetoj... I verujte, uopšte se ne baziram na to šta drugi misle. Nosim ono što želim da nosim, ne šišam se, jer volim svoju dugu kosu, slušam muziku koja mi prija. Ključ je upravo u tome, da radite ono što volite."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija