Gigi je toliko zasenila Donatellu da je imala tu čast da otvori i zatvori reviju koja je održana u subotu na Milanskoj Nedelji mode.

Zašto baš Gigi? Kada prođemo kroz kolekciju, videćete zašto.

Versace je za predstojeću jesen odlučio da napusti ono što ga je svih ovih godina krasilo. Donatella je ženstvenost i seksipil zamenila opuštenom i sportskom varijantom koja na savršen način oslikava snagu jedne žene.

Foto: Instagram / @carmineconte

Ultra kratke haljine, štrafte, kožni detalji, šljokice, crna olovka oko očiju, traka na glavi, pa onda opet haljine sa dubokim šlicem i body jewerly. Oštro, hrabro, samouvereno - dobitna kombinacija za jesen 2016.

Foto: Instagram / @versace_officia


Foto: Profimedia

Boje: Teget, svetlo plava, roza sa dodatkom neonske žute da razbije naizgled dosadnu kombinaciju.

Foto: Pofimedia


Foto: Profimedia

*Da se vratimo na početak i naše pitanje. Zašto Gigi?

Topmodeli današnjice zahvaljujući napretku tehnologije i činjenici da je Instagram postao važniji od samih revija, imaju mogućnost da interakciju sa svojim fanovima podignu na mnogo viši nivo. To znači da svako danas može da prati životni stil i ličnost devojaka koje šetaju modnom pistom.

Foto: Profimedia

Upravo je jedna od njih i Gigi koja zajedno sa svojim drugaricama, Kendall, Karlie i Jordan svakodnevno izveštava svoje pratioce o svojoj karijeri i životu, a broj pratilaca nećemo ni da spominjemo pošto brojka o kojoj pričamo prelazi i preko deset miliona.

Takva popularnost im daje mogućnost da utiču i budu uzori milionskoj publici koja ih prati, a to je upravo i bio Donatellin cilj izabravši Gigi.

Foto: Instagram / @donatella_versace

Karakter LA devojke koja je sa svojih 20 godina postala muza top svetskih dizajnera bila je pun pogodak za otvaranje i zatvaranje ovakve jedne atipične kolekcije za Versace, jer Gigi upravo oslikava Versace devojku - snažnu i oštru, koja treba da posluži kao inspiracija.

High five Gigi!

Foto: Profimedia

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija