Milanska nedelja mode uvek počinje sa nepredvidivom zabavom i najvažnijim revijama, poput ovogodišnje kada je već prvi dan FW-a, Gucci pokazao fantastičnu kolekciju koja nas je oduševila.

(Gucci Fall 2016: Grafiti, šezdesete i bogatstvo boja)

Osim prepoznatljive siluete šezdesetih, kreacije su u potpunosti obeležili eklektični deseni, krzneni detalji i rapsodija boja, zbog čega je sam show nazvan "kreativni haos".

(Zašto je Gucci omiljen brend među poznatima?)

Jesen će, prema Gucciju, biti sve samo ne tmurna, tamna i kišovita, a mi vam predstavljamo 5 najzanimljivijih detalja sa revije!

# Pink boja

Šta mislite o outfitu, koji je od glave do pete u ružičastoj? Gucci smatra da ova vesela, jarka boja svakako treba da se nađe u našim ormanima, kao i outfitima tokom jesenjih i zimskih meseci. Ono što smo takođe primetili jeste da je ovo druga po redu roze bunda koju smo videli tokom poslednjih nedelja mode... Što znači da ako u narednom periodu vidimo još jednu, sigurni smo da ona zvanično postaje trend!

Foto: ImaxTree

# Neobične večernje haljine 

Kreativni direktor Guccija, Alessandro Michele zajedno sa celokupnim timom uspeo je da redefiniše poimanje večernje haljine, sa neobičnim kreacijama koje smo imali priliku da vidimo na Dakoti Johnson, Florence Welch i Saoirse Ronan. Moramo da priznamo da jedva čekamo da vidimo ovu prelepu crnu haljinu na nekoj holivudskoj damima. Na primer, na Kate Blanchett ili Julianne Moore.  

Foto: ImaxTree

# Neodoljivi aksesoari

Barokni nakit, redizajnirane Dionysus torbe, veoma visoke platforme kao i tašne sa grafitima koje su nastale kao rezultat saradnje sa Trevorom Andrew (koji ih je naslikao), na najbolji način predstavljaju deo Guccijevog kreativnog haosa. 

Foto: Instagram / Gucci

# Akcenat na rukavima 

Na Guccijevoj reviji imali smo priliku da vidimo više od pet različitih vrsta rukava. Sa modelima dužine do lakta, velikom zvonastom formom. faltama, kao i detaljima poput ogrlica, kragni i mašni, sezona jesen-zima čini se da nikada nije bila zanimljivija. 

Foto: ImaxTree

# Odela

Verujemo da dame koje obožavaju da nose poslovni look, inspirisan manswearom, mogu da budu oduševljene različitim modelima odela koje je kreativni direktor Guccija, Alessandro Michele prikkazao u kolekciji jesen/zima 2016. Moramo da priznamo da je svaka kombiancija fantastična, bilo da je reč o klasičnom kroju ili odelu osveženim nekim neobičnim printom!

Foto: ImaxTree

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija