Materijali u upotrebi su poslovično lagani i lepršavi, te se obilno koriste svila i til, a tu su i neizostavne 3D ruže, ovaj put od šifona u nešto predefinisanom obliku.

Prilikom izdrade grubljih krojeva koristi se i sangdung svila a kontinuitet u svom vizuelnom identitetu Mihano Momosa zadržava i upotrebom perja.

Savremeni aspekt ove kolekcije su svakako jakne i pantalone, kojima Mihano Momosa poručuje da trend ne znači odricanje od sopstvenih vrednosti, te su ovi odevni predmeti inkorporirani u kolekciju na suptilan način, ukazujući da se tehnikama izrade i kombinacijama materijala postiže savršen balans između zahteva savremenog sveta i zahteva unutrašnjeg bića žene, na čemu brend od samog svog nastanka svojom filozofijom insistira te i ovom kolekcijom ostaje dosledan prepoznatljivoj estetici koju gaji.

Kompletan lookbook je fotografisao Miloš Nadaždin, dok je za scenografiju bila zadužena Lana Škundrić. Fantastičnu šminku je uradila Mina Abramović, a frizuru Đuka.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

U svojoj kolekciji za jesen - zimu 16/17, Mihano Momosa nastavlja da se koristi prefinjenim tehnikama ručne izrade i u svoj rad ponovo inkorporira mnoštvo cvetnih detalja koji garderobi daju posebnu dimenziju i podižu vizuelno iskustvo na viši nivo.