Yeezy Season 3: Odakle da krenemo? Od upečatljivog dolaska cele Kardashian / Jenner porodice, predstavljanja albuma The life of Pablo, ali i evolucije cozy čarapa, sada već zaštotnog znaka West mode... lista je predugačka!  

Naravno, moramo da spomenemo kako je West, uz pomoć svojih kasting direktora, Angusa Munroa i Noaha Shelleyja uspeo da prenese svima vrlo bitnu poruku— da je pista stvorena za sve modele, različite puti, figure, godina i iskustva.

Na reviji smo videli nova lica poput hip-hop pionira Young Thuga i it modela Amilne Estevão i Mari Agory, ali i legendarne modele - Naomi Campbell, Liyu Kebede i Veronicu Webb. 

A da li smo vam rekli kako je najnoviju kolekciju Kanyea Westa ispratilo 20 000 Njujorčana na video bimu ispred Madison Square Gardena? Smrzavajući se na prilično prohladnom danu? U sklopu revije predstavljen je i najnoviji album repera, The Life of Pablo, a majice na kojima je odštampan natpis "I feel like Pablo" su razgrabljene ispred dvorane u kojoj je nekoliko stotina ljudi pogledalo Yeezy 3 kolekciju.

foto: fomobsession Instagram

Inače sama pista je više izgledala na neki koncert sa uzvišenom platformom po kojoj su defilovali modeli odeveni u prepoznatljivu West estetiku koja se mahom bazira na sportskoj kvalitetnoj garderobi i super cozy patikama. Svaki izlazak je bio ispraćen nekom muzičkom podlogom sa najnovijeg albuma repera..  

Momenat kada su Naomi, Liya i Veronica izašle na platformu odevene u crne sporty kombinezone i krznene bundice, izazvao je ovacije gledališta i naterao Gigi, Kendall, Kylie i ostale članove West / Kardashian familije da ustanu i đuskaju kao da su na nekom koncertu.   

foto: glamourmag (Instagram)

Od muških modela, veliku pažnju je privukao Ian Connor, inače jedan od prijatelja Kanyea, dok je vrhunac bio rezervisan za premijerno puštanje pesme u kojoj Kanye nalik nekom sveštenom licu nabraja brojeve i priča o sebi na jedan dogmatičan način. Nastup je završen ispisanom meme porukom " I love you like Kanye loves Kanye." A Kim, Kanye?   

Po završetku revije, West se pojavio u publici zahvaliviši se prvo fanovima na dolasku, zatim Adidasu na plaćanju i organizaciji kompletne revije, velikoj Carine Roitfeld na "naslovnici na kojoj pozira njegova supruga," i Balmainovom kreativnom direktoru Olivieru Rousteingu na dizajniranju unikatnih komada za članove porodice, specijalno urađenim za ovu priliku!  

foto: Kim Kardashian Instagram

West ne bi bio West da nije otkrio kako se nada da će u skorijoj budućnosti ispuniti jedan od najvećih snova - posao kreativnog direktora Hermesa. Kanye... stvarno?  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija