Kada je reč o teksasu, Jessica je poznata kao fashion dama koja obožava da eksperimentiše ovim materijalom...Izbeljeni šortc, jeans sa visokim strukom, klasični 501 model, boyfriend i skinny jeans su samo deo komada u kojima smo je često viđali...

(Ona zna kako da osvežite svoja "9 do 5" izdanja: Jessica Alba u moto jakni i cvetnoj pensil suknji)

Lepa glumica je oduševljena denimom i obožava da ga nosi, što je potvrdila rečima: "Moji ormari su puni teksas komada, a svaka vešalica sadrži najmanje dva. Znam da je to preterano, ali ja zaista uživam u jeansu i ne postoji ništa lepše od pronalaženje savršenog para farmerica."

Saradnju sa poznatim denim brendom DL1961 je opisala kao pozitivno iskustvo, koje je prilagodila potrebama žena...

"Ovo je moj prvi poduhvat u modnom dizajnu kada sam rešila da sarađujem sa brendom DL1961. Najvažnije mi je da dizajniram jeans koji će zadovoljiti potrebe svih žena", rekla je Jess.

Kako je u planu, Alba će dizajnirati od osam do deset modela za jesenju kolekciju. Jeans će biti dostupan u standardnim veličinama, u rasponu od 24 do 32, tako da će svaka dama moći da pronađe savršen kroj i veličinu koja će joj pristajati.

Nažalost, moraćemo da sačekamo do avgusta kako bismo videli sve denim modele na kojima Jess radi, ali za sada imamo priliku da uživamo u prvim promo fotografijama...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija