Nakon što nas je Cindy smirila otkrivši da se neće povlačiti iz sveta modelinga i da je to samo bio veliki nesporazum, možemo da se opet fokusiramo na njenu prelepu ćerku, svesni da će i ako do toga dođe, Cindyin lik i njena modna zaostavština nastaviti da žive upravo kroz njenu prelepu ćerku...

Četrnaestogodišnjakinja je prošle godine potpisala ugovor sa agencijom IMG, a već se pojavljivala u magazinima poput CR Fashion Book.

Kaiu sad iza sebe ima još jedan uspeh - svoju prvu modnu kampanju. Trenutno je zaštitno lice brenda Chrome Hearts , luksuznog butika rock-and-roll estetike čiji su klijenti zvezde poput Belle Hadid, A$ap Rockyja, pa čak i Karla Lagerfelda. Modeling geni Gerberove isijavaju sa fotografija, dokazujući da je ona prava preslikana slika svoje majke.

U zajedničkom intervjuu prošle jeseni, Kaia je govorila o tome šta je naučila iz života sa svojom majkom supermodelom: ,,Ohrabrujuće je znati da se čak ni Cindy Crawford ne budi kao Cindy Crawford. To mi je pomoglo da naučim da volim sebe ovakvu kakva jesam."

Priredila: Teodora Andrić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija