Od prvog momenta kada je u Parizu predstavljena poslednja kolekcija Alexandera Wanga za francusku kuću Balenciaga, među ljubiteljima mode javile su se različite reakcije. Mnogi su ovu kolekciju okarakterisali kao nedostatak kreativnosti, te utisak da Wang nije obratio previše pažnje kreirajući je.

Ipak, kada su promo fotografije najnovije kampanje stigle, uvideli smo da svaki od komada Alexanderove oproštajne kolekcija ima dobru funkciju i može se inkorporirati u savršene letnje kombinacije, sa dozom mistike. 

Fantastičan fotograf Steven Klein je uspeo to da nam dočara odličnim umetničkim tehnikama, ali je za savršene fotografije svakako zaslužna i odlična lokacija. Renesansna vila sa velikim predvorjem i bazenom na kom su pozirale Anna Ewers, najuspešniji model 2015. godine, i ćerka Lennyja Kravitza, Zoe izgleda veoma luksuzno i raskošno, kao i same kreacije.

Delikatna čipka, topovi koji podsećaju na donji veš i spavaćice sjajno su izgledali na modelima, te smo sigurni da će ova kolekcija lako pronaći svoj put do potrošača. Uostalom, ko ne bi poželeo da ponese neki od ovih nežnih komada?

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija