Šta se desi kada Lady Gaga dobije ulogu gostujućeg urednika u magazinu W? Dobijemo maestralne naslovnice ( njih 16!!!) koje zajedno možda i čine najbolju seriju naslovnica za jedno izdanje!

Da, da. Lady Gaga je učinila nekoliko sjajnih stvari ovim naslovnicama na kojima se nalazi 16 fantastičnih modnih ličnosti koje ona zove svojom "fashion guard" ekipom.

Naime, najnoviji broj popularnog magazina W za spring / summer issue odlikuje impresivnih 16 alternativnih naslovnica na kojima se nalaze Hedi Slimane, Karl Lagefeld, Isabella Blow, ali i preminuli Alexander McQueen, omiljeni kreator slavne pevačice.

Za 200 dolara svi koji žele mogu da kupe svih 16 naslovnica u deluxe limitiranom izdanju: nesumnjivo vrednoj kolekciji koja će za nekolko decenija vredeti daleko više ubeđeni smo.

Poseban značaj definitivno nosi naslovnica sa Isabellom koja je sada prvi put otkrivena i predstavlja snimak legendarnog umetnika Stevena Kleina, dok je najkontroverznija ona na kojoj se Gaga nalazi u prilično obnaženom izdanju na krevetu, zagrljena sa verenikom dok su im tela išarana crvenom, ciklama bojom nalik krvi.

U svom uvodniku Gaga se osvrnula na sve svoje umetnike:

"Ovo je moja ekipa. Ekipa na koju sam neizmerno ponosna jer predstavlja krug ljudi koji su bili i ostali moja velika INSPIRACIJA, još od malih nogu, pre nego sam znala čime ću se baviti. Meni je najdraža njihova zajednička tačka ta sposobnost da iz pepela i depresije, potpune predaje stvaraju kreativnost koja je toliko razorna i moćna da prevazilazi umetnost i realnost." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija