Odazvao se pozivu jedne od najvećih modnih kuća na svetu Dior-a, i snimio niz promotivnih fotografija koje potpisuje Vili Vanderpir. Oliver je stao rame uz rame sa glumcem Alenom-Fabijen Delonom, umetnikom Rinusom Van de Veldeom i modelom Viktorom Nilenderom, kome je to peta kampanja koju radi za prestižni Dior.

Direktor kampanje za proleće - leto 2016 je opisao Olivera i ostale modele: „Svaki od njih je poštovan zbog jedinstevene harizme i čime se bave; svaki od njih poseduje talenat koji bi mnogi voleli da imaju“, Vanderpir se nadovezao: „Istovremeno, postoji crta jednostavnosti koju poseduju; a iznad svega imaju jako samopouzdanje. Želimo da ljudi zavire u njihov svet“.

U žižu javnosti britanski trio The XX je dospeo nakon objavljivanja drugog albuma „Coexist“ u septembru 2012. godine. Trenutno rade na trećem studijskom albumu, koji je producirao Rodaid MekDonald.

Bend nastupa kao trio u sastavu: Romi Medli Kroft (gitara, vokal), Oliver Sim (bas, vokal) i Džejmi Smit (beats, MPC, prateći vokal).

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija