Kada je reč o Victoriji Bekham, neosporno je da ova dama ima ogroman talenat, čvrst stav i fatalnu ženstvenost koju direktno prenosi u svoje kreacije.

To smo mogli da primetimo u njenom dosadašnjom radu koji, osim Britanije, sve više pretenduje da osvoji ceo svet. Uostalom, koja žena nije poželela bar jednu haljinu sa potpisom ove dizajnerke?

Kraljica suptilnog odevanja nas redovno čašćava fantastičnim izdanjima, u kojima nam je pokazala kako odlično spaja stroge i čvrste krojeve u jedan elegantan poslovni izgled, i to njoj tako dobro stoji.

Za postizanje savršenog looka nije potrebna nikakva posebna mudrost, već prema Vicky tajna se krije u dobrom kombinovanju. Komade jednostavnog kroja, poput ravnih traperica i crnog džempera je najbolje osvežiti bomber jaknom ili pončom, ako želite da postignete slojevito odevanje. Za nešto elegantniji look malu crnu haljinu uparite sa clutch torbicom sa predimenzioniranom mašnom i preko svega prebacite šljokičasti sako. Već zamišljamo kako bi dobro izgledao taj eklektičan outfit!

U našoj galeriji pogledajte 10 fantastičnih kreacija sa potpisom Victorie Beckham i sigurni smo da ćete dobiti inspiraciju za vaš outfit!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Vicky nam je ponovo dokazala sav svoj talenat iz oblasti modnog dizajna, a to dokazuju njene fantastične kreacije koje predstavljaju spoju elegancije, sofisticiranosti i glam looka.