Poslednjih godinu dana londonski brend Self Potrait Studio je lansirao toliko fantastičnih red carpet kreacija, i to krajnje pristupačnih cena koje izgledaju superstajliš! 

Self Potrait čije krpice dizajnira talentovani kreator Han Chong, je tako postao jedan od najomiljenijih brendova zvezda poput Beyoncé, Rachel McAdams i Kerry Washington koje se skoro pa takmiče koja će više komada izneti bilo za neku casual ili svečanu priliku.

Tako je bilo i krajem prošle nedelje kada smo u roku od 24h videli dve top trendseterke, Gigi Hadid i Oliviju Palermo u istoj haljini s potpisom Self Potraita. Naime, obe dame su odlučile da prošetaju ovu divotu od krep svile koja košta 295 dolara, svaka na svoj način.

Dame čiji stilovi se definitivno razlikuju ali koje obe važe za ikone stila su briljirale te nam je prosto nemoguće da kažemo kojoj od njih dugačka maksi haljina u boji pudera bolje stoji.   

Gigi je prva privukla našu pažnju kada je Selfovu haljinu ponela na jednom gostovanju. Savršena boja haljine se stopila sa Giginom bojom kože i njenom ombre kosom pa je Gigi izgledala nalik nekoj vili, stilizovana od glave do pete u isti tonalitet. Nude lakovane salonke i camel kaput odlično su finiširali ovo izdanje poznate manekenke. 

Za razliku od nje, Olivia se opredelila za svedeniju nadogradnju. Tek clutch metalik box torbica, zlatni sat i salonke u boji cigle decentno su finiširale ovu elegantnu haljinu sa paralelnim šlicevima, dugmićima i džepovima.

Smokey eye, puštena kosa u prelepim talasima i ružičast ruž učinili su da Olivia izgleda prefinjeno, sveže i seksi. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija