Odabrane zvanice, veličanstvena Smaragdna dvorana hotela Esplanade, odabrana ponuda pića i poslastica, posebna Büro 24/7 edicija JANA vode samo su mali deo onoga što je obeležilo proslavu treće godišnjice od osnivanja medijske platforme Büro 24/7 na hrvatskom jeziku.

Poslovni ljudi, glumci, dizajneri, modeli, arhitekti, naučnici ... došli su na sinoćnju proslavu kojoj se pridružila i slavna Miroslava Duma, jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima i osnivačica medijske platforme Büro 24/7.

Naime, u svega četiri godine, Duma je zajedno sa svojim saradnicima širom sveta, među kojima je i Mirela Forić Srna koja je na čelu hrvatskog Büro 24/7 tima, uspela da pokori svet s ovom medijskom platformom. 

Važan deo rođendanske večeri ali i prethodnih dana činila je i humanitarno modna saradnja platforme Büro 24/7 s hrvatskom modnom dizajnerkom Anamarijom Brkić i hrvatskim dizajnerom nakita Nenadom Soviljem.

Oni su naime dizajnirali ekskluzivne Büro 24/7 modele odeće i nakita koji će bili ponuđeni na humanitarnoj aukciji, dok je celokupan prihod od prodaje tih ekskluzivnih, unikatnih modela sinoć u visini od 20 000 kuna, kompletno doniran Humanitarnoj organizaciji Ivane Hodak.

Sredstva će biti iskorišćena za stipendiranje studenata iz porodica slabijeg socijalnog statusa koji pohađaju studije ekonomije i prava, upravo kao prerano preminula Ivana Hodak.

U akustičnim baladama u izvođenju Nine Badrić uz rashlađeni Moët & Chandon šampanjac i Beluga votku u magičnoj rođendanskoj atmosferi Büro 24/7 uživali su među mnogima i Andrea i Hrvoje Čermak, Tatjana Dragović, Nevena Rendeli, Vedrana Ergić, Đurđa Tedeschi, Anamarija Brkić.

Iza hrvatske medijske platforme Büro 24/7 stoji Mirela Forić Srna zajedno sa svojim hrvatskim timom.

Tim hrvatskog Buro 24/7 sa Mirom Dumom

Medijska platforma Büro 24/7 koju je 2011. godina pokrenula Miroslava Duma danas se smatra jednim od najboljih portala na svetu, a uz hrvatsku verziju koja postoji od jeseni 2012. godine prisutna je na devet svetskih tržišta dok se na novim tržištima razvija neverovatnom brzinom.

Hrvatska verzija Büro 24/7 prva je verzija portala na nekom lokalnom jeziku na svetu, što ga samim tim čini dodatno značajnim i uticajnim.

Mirela i Sonja Kovacs

Milan Đačić i Nenad Janjatović sa Petrom Trbovićem 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija