Topao osmeh, prirodna lepota, besprekoran i u isto vreme ležeran stil čine glumicu Liv Tyler logičnim izborom za Mytheresa ambasadorku.

"Osim što je Liv jedna od najkul i najseksi žena na planetu, ona je takođe prava, stvarna žena", izjavio je direktor prodaje online shopa Mytheresa Justin O'Shea koji je odabrao lepu glumicu za novu ambasadorku.

Deseti u nizu video spotova "Woman" predstavlja atraktivnu glumicu kao savršenu Valentino devojku. Liv nosi crno-belu midi suknju u kombinaciji s torbom identičnog dezena, crne špic sandale sa nitnama, kao i nepogrešivu belu košulju sa crnom mašnom oko vrata.

S obzirom da je modelingom i glumom počela da se bavi sa samo 13 godina, uživeti se u ulogu romantične Valentino devojke bilo je minimalno zahtevno za nju, a na snimanju je otkrila i ko je najveća modna ikona današnjice po njenom mišljenju: "Kate Moss, naravno!"

U reklamnom spotu, Liv Tyler je otkrila i ko su joj u mladosti bili modni uzori:"Uzor u oblačenju su mi bile majka i baka, to je bio savršen miks rock'n'rolla i klasike".

Pogledajte video sa snimanja...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

izvor: buro247.hr