Otvaranje novog prostora – Gradstor Design Hub!

foto: Promo

14. 10. 2015.

There is a new place in a town! Obavezno ga obiđite!

Gradstor – design hub je novi prostor u našem gradu posvećen promociji i plasiranju radova domaćih umetnika i dizajnera. Funkcionisaće kao showroom i galerija u kombinaciji sa malim kafeom i kroz stalne prezentacije i mesečne programe predstavljaće aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, asesoara, upotrebnih predmeta za kuću.

Pored domaćih autora biće prisutni i zanimljivi brendovi iz inostranstva, a planiraju se i programi saradnje domaćih i stranih dizajnera. Gradstor će u okviru mesečnih programa organizovati predavanja i radionice gostujućih umetnika i dizajnera, kao i izložbe ili prezentacije zanimljivih projekata iz oblasti primenjene umetnosti.

Gradstor - design hub počinje sa radom 20. oktobra i biće otvoren svakog dana sem nedelje u periodu od 12 do 20h.

Sa ponosom predstavljamo selekciju domaćih autora i njihovih brendova čiji će se radovi od sada naći u stalnoj ponudi. Svoje kolekcije predstaviće Vesna Kracanović, Jelena Petrović, Milan Zejak, Jadranka Milojković, Hristina Petrović, Hota Hota, Minja Tarle, Miloš Sarić, Spring nakit, Ivana Živković, Dizajn kolektiv, Ana Popović, Nenad Stojaković, Mira Ranković, Nemanja Nikolić, Svetlana Vukov, Rename, studio Glina, Vedrana Petrovska, Jelena Bošković i drugi.

Milan Zejak

Vesna Kracanović

Od stranih brendova predstavljamo Chie Mihara. Chie je japanka rođena u Brazilu koja živi stvara izuzetno kvalitetnu žensku obuću u Španiji. Od sada njene kolekcije biće dostupne i našoj publici i to u Gradstor design hub-u.

Chie Mihara

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...