Svi fanovi serija jedva su dočekali jesen kada se postojeće obnavljaju za nove sezone, a većina tv stanica lansira nove koje pretenduju da nam ne dozvole ni sat vremena spavanja, s obzirom da mi takve serije gledamo bez prestanka kao pomahnitali. Jer, that is what we do..  

Većina tih serija nađe svoju publiku zahvaljujući prevashodno neverovatno zaraznom radnjom i sjajnom glumačkom ekipom, ali poslednji niz godina svaka jača serija, odnosno ona koja je pretendovala da postane popularna je produkcijski veliki deo ulagala u kostime.

Pa ukoliko ste ne samo fan serija, već i kostima iz tih istih, onda je poželjno da ispratite profile dizajnera koji su zaslužni za odevne kombinacije vaših omiljenih TV junakinja! Uostalom, to je još jedan od načina da vam ne promakne nijedan detalj iz serije kojom ste opsednuti... 

Anna Robbins (Downton abbey)

Iako se megapopularna britanska serija bliži kraju (ostala je samo još jedna sezona da se prikaže) Anna Robbins praktikuje i dalje da na svom twitter i instagram profilu šeruje fotografije sa snimanja, backstagea i promo turneja. Da ne pominjemo kako je ona mahom često odgovorna za toalete koje Lady Mary i Anna nose na crvenom tepihu...   

Twitter: @annamaryscott i Instagram: @annamaryscott

Erin Hirsh (The Voice)

Erin iza sebe ima nekoliko Emmy nagrada i spada u najbolje dizajnere scenskog kostima ali je uporedo sa stilizovanjem velikih tv serija bila zaslužna često i za stajling Kanye Westa, pogotovo kada se pevač pojavljivao na dodeli Grammy nagrada.   

Twitter: @ErinHirsh i Instagram: @Erin_Hirsh

Eulyn Womble (The walking dead)

Eylyn je do sada radila i za Madonnu ali ju je šminka creepy, nasty zombija koji se pojavljuju u seriji "The Walking Dead" proslavila. Womble je takođe veliki zaljubljenik u fotografiju pa se na Instagramu igra sa fotkama na kojima vas čeka mala doza horora sa snimanja.

Twitter: @EulynCHW i Instagram: @EulynCHW

Dan Lawson (The good wife)

Ako ste se ikad zapitali ko stoji iza moćnih izdanja Alicie Florrick (pogotovo odela i kompleta) i fantastičnih kombinacija Diane Lockhart ( onaj nakiit!) vreme je da upoznate Dana, čoveka koji je zaslužan i za garderobu koju je nosio Bradley Cooper u filmu Limitess.

Twitter: @thegoodwifefashion

Janie Bryant (Hot & Bothered i pre Mad Men)

Janie je genijalni um iza kostima koji su doprineli da serija (ubedljivo jedna od top 5 koje su se pojavile u poslednjih 10 godina) tako autentično prenese retro vajb iz 60-ih i s početka 70-ih. Joan, Betty ali i Don Draper... mislimo da nema bolje stilizovanih tv junaka od njih. Posle "Mad men" serije, Janie se prihvatila sasvim drugačije serije "Hot and Bothered" u kojoj glumi Eva Longoria.

Twitter: @JanieBryant i Instagram: @JanieBryant

Jenn Rogien (Girls i Orande is the new black)

Jenn je dizajner scenskog kostima koji stoji iza kostima trenutno najaktuelnijih ženskih serija te na sajtu možete da pronađete kul majice koje bira za Hanu ali i fotke sa snimanja, proba! Plus, Rogien šeruje i deliće iz svog života koji su veoma kul, kao i preporuke gde je najbolja vintage odeća i sl. 

Instagram: @JennRogien i Twitter: @JennRogien

Joe Kucharski (Tyranny of style)

Joe Kucharski, asistent na univerzitetu Baylor i urednik sajta o kostimima Tyranny of Style, je legenda. Sam po sebi osobenjak i strastveni poznavalac kostima, Kucharski je hodajuća enciklopedija  i čovek koji često gostuje u medijima kada je potrebno da se prokomentariše nečiji stil ili da sud o scenskim kostimina iz određenih filmova.

Twitter: @TyrannyofStyle i Instagram: @TyrannyofStyle

Lyn Paolo (Scandal)

Ako izuzmemo Aliciu Florick onda je Olivia Pope najbolje stilizovana tv junakinja! Olivia koja šeta Pradine torbe, moćne kostime i statement aksesoare svima pravi zazubice. 

Twitter: @LynPaolo

Meredith Markworth-Pollack (Reign)

Raskošne balske haljine koje nosi škotska kraljica Meri u ovoj seriji ali i svetlucave tijare i ogrlice često u sitnim detaljima osvanu na Instagramu profilu Meredith. U međuvremenu pojavila se i fan stranica @Reign_Fashion, na kojoj možete da pronađete fotke kostima koje nose junaci ali i rtw i haute couture modele koje bi fanovi voleli da vide na Mary i ostalim plemkinjama u ovoj costume drami koja prati period 16. veka.

Instagram: @Meredith_Costumes i Twitter: @Mere_Costumes

Paolo Nieddu ( Empire)

Dve reči: Carstvo ( empire) i Cookie. Ali znamo da vam nije potreban nijedan razlog i da vi već pratite Paola Nieddu na društvenim mrežama. Njegov profil na Twitteru je takođe izvor savršene garderobe koju Cookie nosi tokom serije sa svim uredno potpisanim fashion detaljima, scenama iz serije i zabavnim momentima sa snimanja.

Twitter: @pmnieddu i Instagram: @pniddy

Rachel Sage-Kunin ( Jane the Virgin)

Rachel Sage-Kunin vam daje priliku da zavirite iza snimanja ultrapopularne serije "Jane the Virgin". Imamo samo jednu molbu: Molim te postuj fotke Britney Spears kada snimi svoje scene u seriji sa gostovanja. Hvala tiii!

Twitter: @RachelSageKunin i Instagram: @RachelSageKunin

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija