Ona je jedna od najglamuroznijih britanskih dama koja uvek i van Fashion Week izdanja privlači veliku pažnju svojim stilskim bravurama! Tako je sasvim za očekivati da i na LFW bude glavna zvezda svih revija, ali i street style piste!

Ovog vikenda poglede je mamila na reviji brenda Topshop Unique na kojoj se pojavila u ležernom, svilenkastom i PRELEPOM kombinezonu modroplave boje s potpisom upravo pomenutog brenda!  

Alexa je bila prava zvezda iako su se na reviji pojavile i sestre Delevingne, ali i Suki Waterhouse. Britanska lepotica je izgledala sveže, prirodno i sofisticirano u savršenom modelu kombinezona sa podvrnutim nogavicama, gornjim preklopljenim delom i ležerno zavezanim ušivenim kaišem koji je s leve strane oblikovao polumašnu.  

Kompletan look su nadogradile chic crne cipele nalik mokasinama na petu kao i mala, crna kožna torba. Za mrvicu boje se pobrinuo ruž u ružičastoj nijansi kao i blago rumenilo na obrazima. Kosa je takođe bila u njenom stilu: polurazbarušeni kratki bob koji je Chung stilizovala na jednu stranu. So chic and pretty!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija