Gradski chic: Sarah Jessica Parker prošetala romantičnu haljinu u kobalt boji!

Foto: Profimedia

18. 09. 2015.

Sarah je uplovila u nove modne poduhvate. Ovog puta nam je donela malo NYC vajba koji nas je odmah teleportovao na ulice Njujorka…

Uh, ovaj look je tako dobar i efektan da smo malo pozavideli našoj SJP. Dolazak jeseni u Njujorku, street style kombinacije i savršeni outfiti… Da, toliko nas je opčinila ova chic kombinacija da bismo odmah krenuli pravo na stanicu za NYC!

(Sarah Jessica Parker: Najbolja izdanja poznate glumice)

Naša IT devojka je na putu za gostovanje u emiciji Today show na NBC's kanalu odlučila da ponese jednu chic kombinaciju. Sarah se očigledno zasitila svih glam dešavanja koji su se dešavali u poslednje vreme, pa je rešila da umesto crvenog tepiha ovog puta osvoji njujorške ulice. I uspela je u tome!

U ovom neobičnom osvajanju joj je pomogla romantična haljina u mastiljavoj kobalt boji, na kojoj su se smenjivale svetliji i tamniji tonovi plave i ljubičaste.Ova divna sofisticirana haljina A kroja je sečena u struku što je vidno suzilo Sarah figuru.

A sada sledi najzanimljiviji deo...

Ok- ustanovili smo da je haljina preeeedivna, ali pogledajte samo OVE ŠTIKLE! Šljokice koje se presijavaju u tonovima opal dragog kamena- ljubičasta, zelena i plava su uspele da nas uvedu u drugu fashion dimenziju u kojoj vlada kompletna refleksija boja!

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin