U digitalnom dobu, aplikacije poput Instagrama, Net- a- Porter’s ili The Net Set postaju sve popularnije u modnim krugovima, baš zato što je teško implusnoj kupovini reći "ne."

Danas je svet bogatiji za još jednu "rizičnu" aplikaciju koja predstavlja Alexa Chung poslednji projekat. Reč je o shopping aplikaciji Villoid koja omogućava poigravanje sa ličnim stilom, tačnije beskrajnu kutiju za oblačenje. Villoid aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje u Apple App store. 

(Alexa Chung: Niko nije srećan koliko se čini da jeste na Instagramu)

Ovaj divan program omogućava da pratite svoje omiljene modne brendove, ukljućujući Converse, Acne, Marc Jacobs, Alexa Chung for AG, Chloe i Burberry- kao i druge stylish korisnike i da kreirate svoju style board. Možete izdgraditi svoj lični profil tako što ćete na vašu style board tablu izdvojiti omiljene proizvode i inspirativne slike modela. Zamislite miks Instagrama i Pinteresta i shvatićete o čemu je ovde reč.  

Foto: Instagram (chungalexa)

Ipak, ova aplikacija se razlikuje po tome što nudi mogućnost za online kupovinu. Villoid nudi buy dugme, koje vam omogućava da kupite stvari direktno sa sajtova koji su povezani sa aplikacijom. Kao Alexa lični stil, ova aplikacija je jednostavna i chic.

Foto: Instagram (chungalexa)

Lepa manekenka se na Instagramu pohvalila lansiranjem ovog modnog projekta. 

"Zadovoljstvo mi je da vam saopštim da je tajna aplikacija na kojoj smo radili mesecima od danas dostupna u App Store. Zove se VILLOID i volela bih da je isprobate i javite mi kako vam se čini. S ljubavlju, Alexa Zuckerberg-Chung."- napisala je ona.

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija